top of page

Mærk dit hjertes længsel - Få frihed, med hjertet som din guide.

Kender du den følelse af at sige ja til noget, samtidig med at noget dybt inde i dig siger nej, eller omvendt? Jeg gør. Det er, som om kroppen og sindet er fanget i en konstant kamp, hvor det indre ønske og de ydre forventninger trækker i hver sin retning. Vi mærker denne modstand i vores krop, den knuger os, hvisker til os, og vi kan ikke undslippe det. Spørgsmålet er: Hvad holder os tilbage fra at følge vores hjertes længsel? Hvorfor vælger vi ikke friheden? Måske er det samfundets forventninger, vores egne selvpålagte begrænsninger eller frygten for det ukendte. Det kan være, at vi har skabt et net af vaner og relationer, der holder os fanget i vores nuværende liv, selv når vores inderste stemme råber efter forandring. Men er det ikke på tide at undersøge, hvem der er den egentlige arkitekt bag disse begrænsninger?kvinde, drømmer, frihed, rejse, sårbar

Befri dit hjerte - Slip dine indre fornemmelser løs.


Vi er ofte vores egne værste fjender. Frygten for at tage chancer og følge vores sande ønsker kan være lammende. Vi tror, at vi ikke kan, at vi ikke bør, og at vi ikke fortjener det. Men hvad nu hvis vi en dag turde at give efter for vores hjerte og lytte til vores dybeste fornemmelser?


I vores hektiske hverdag drømmer vi ofte om at leve i nuet. Vi siger, "næste gang, så gør jeg det," mens vi udsætter vores glæde og vores drømme til senere. Vi lader vores nuværende liv passere forbi uden at forbinde med vores inderste ønsker. Men hvorfor vente? Hvad venter vi på? Hvorfor ikke tage et øjeblik til at forbinde med vores hjerte lige nu?


Hånden på hjertet.


Prøv denne lille øvelse: Tag din hånd og læg den på dit bryst. Luk øjnene og træk vejret helt ned i bunden af din mave, så langt, at det er muligt for dig. Hold en lille pause og lyt til dit hjerte i den stilhed, der opstår... Hvad ønsker dit hjerte lige nu?


Dit hjertes visdom viser dig vej. Når dit hjerte taler til dig, kan det være noget så simpelt som at tage en pause fra din travle hverdag, eller det kan være en dybere længsel efter at forfølge dine drømme og passioner. Det er ikke altid let at følge disse ønsker med det samme, men det er vigtigt at anerkende, at vores hjerte har en stemme, der fortjener at blive hørt.

Finn Vander Hollænder, psykoterapi, åndedrætsterapi, kropsterapi, indre barn terapi, hjerteintelligens
Finn Vander Hollænder

Det er ikke nemt - men du kan godt!


Vi er bange for fiasko, skuffelse og dom fra andre. Men her er noget at tænke over: Hvad kan gå galt, hvis du ikke følger dit hjerte? Hvis du fortsætter med at undertrykke dine dybeste ønsker, vil du gå glip af muligheden for at leve et ægte og autentisk liv. Et liv fyldt med glæde, passion, opfyldelse og frihed. Så hvad vil der ske, hvis du en dag tør at følge dine indre fornemmelser? Måske vil du opdage nye sider af dig selv, finde en dybere forbindelse til livet, og måske endda opnå de drømme, du længe har haft. Det er ikke altid en let rejse, men det er en, der er værd at tage.Brug din hjerteintelligens - lyt til dine fornemmelser.


Lad os turde at følge vores indre fornemmelser og se, hvor de fører os. Selvom det kun er for en dag, så lad os tage det skridt og tage chancen for at leve som vores inderste og dybeste fornemmelser fortæller os. Hav mod og lyt efter. Næste gang du mærker modstanden mellem dit hjertes ønsker og de ydre forventninger, så husk at spørge dig selv: Hvad ville ske, hvis jeg turde følge mit hjerte? Svaret kan overraske dig og åbne døren til et mere autentisk og opfyldende liv.


Så lad os minde os selv om at lytte til vores hjerte, selvom det kun er for en dag.

Lad os turde at følge vores indre fornemmelser og se, hvor de fører os. For i sidste ende er det vores hjerte, der guider os mod vores mest autentiske selv.


Rigtig god dag til dig, og husk altid at lytte til dit hjerte. Det har alle svarene, hvis vi tør at lytte.


Kærlig hilsen


Finn.

57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page