top of page

Et solidt fundament i livet

HOS FINN VANDER HOLLÆNDER

Velkommen til min hjemmeside, her vil du kunne læse lidt om hvad jeg kan tilbyde dig, samt læse lidt om hvad andre har fået ud af at komme i terapi hos mig.

 

At vedkende sig sit ansvar, hjælper dig til at blive herre over dit eget liv og realisere hele dit potentiale.

Allerede nu har du taget det første skridt til ændring i netop dit liv.

 

Finn_heling_web.jpg

Mit navn er Finn Vander Hollænder og jeg er født i 1961. Min rejse frem til i dag, har været meget bred og meget givende. Jeg vil nøjes med at beskrive min del, hvor jeg har haft med mennesker at gøre, trods det at min håndværksmæssige og erhvervsmæssige del, også fylder en del i mit liv.

Jeg har undervist i gymnastik i over 40 år og har stadig konkurrencegymnaster i acrobatik. I ca. 8 år har jeg været plejfamilie, både i ægteskab og også som alene. I 10 år arbejdede jeg på en efterskole, hvor jeg havde meget med de unge mennesker at gøre. I 2003 læste jeg til pædagog og da jeg var færdig i 2006 startede jeg et opholdssted for en ung mand som var eneanbragt. Dette projekt forløb i 2 år. 2014 -2018 læste jeg til psykoterapeut. 2016 tog jeg uddannelsen som kropsterapeut.

I 2020 byggede jeg MasterClass på kropsterapien. Jeg har 3 uddannelser som åndedrætsterapeut. I 2021 blev jeg specialist i indre barn.

 

VÆRDIGRUNDLAG

Finn_heling_web.jpg

Der er ingen heling i fortiden

Der er ingen heling

Der heling i nutiden

TERAPEUTER OG UNDERVISERE

Vores Team.

This is your Team page. It's a great space to introduce your team and talk about what makes it special, such as your culture and work philosophy. Don't be afraid to illustrate personality and character to help users connect with your team.

Vidste du?
Åndedrætsvolumen er den primære markør for, hvor længe du vil leve?

bottom of page