top of page
Åndedrætsskolen logo_pos.png

ÅndedrætsTræning styrker iltoptagelsen i kroppen, hvilket støtter din krops raske celler i deres livsvigtige arbejde. Det styrker dit immunforsvar, forbedrer din fordøjelse og derved din almene trivsel. Du får bedre cirkulation i kroppen, hvilket frigiver energi, og din øgede kropsbevidsthed støtter dig i et sundere og lykkeligere liv med mere overskud.

På din uddannelse i Åndedrætsskolen lærer du en effektiv kombination af teknik og praktik, som skaber øget opmærksomheden på åndedrættet og grundlag for mere trivsel i hverdagen for dig og dine klienter eller holddeltagere.

Hjælp mennesker til at finde tilbage til deres naturlige åndedræt.

Uddannelser på Fundamentet

HOS FINN VANDER HOLLÆNDER

Mund næse2 copy_edited.png

Med Åndedrættet som udgangspunkt og holistiske værdier i højsædet, kan du i Åndedrætsskolen vælge imellem 2 forskellige uddannelser. Åndedrættet er den direkte vej til mere ro, mere energi og meget mere trivsel.

Finn, som er gennemgående underviser på begge uddannelser, har mange terapeutiske uddannelser bag sig. Han bruger sine mange års erfaring til, at inspirere mennesker til indsigt og udvikling. Evnen til, at spotte menneskers potentiale og støtte dem i,  at vokse og gro, bruger Finn flittigt. Du vil blive mødt af Finn´s hjertevarme og professionelle tilgang til mennesker. målet er at forvandle teori til praksis og til, at lære både teori og praksis videre på en fyldestgørende facon.

 

Din uddannelse foregår i Åndedrætsskolen i Fundamentet som er placeret midt i Odense - i smørhullet af Danmark.

Læs mere om uddannelsen til ÅndedrætsInstruktør her.

Læs mere om uddannelsen til ÅndedrætsTerapeut her.

 

 

IMG_8577_edited.jpg
IMG_8549_edited.jpg
IMG_6899_edited.jpg
IMG_6969_edited.jpg
bottom of page