top of page

Balance, velvære og udvikling
- helt i dit eget tempo.

Kurser og Hold

I Åndedrætsskolen i Fundamentet ønsker vi at skabe et grundlag for at du kan komme i balance, finde velvære og udvikle dig. Vi tilbyder regelmæssigt kurser for mennesker der ønsker at forbedre deres liv, slippe af med stress, angst eller bare vil lære noget nyt. På vores kurser kan du være sikker på at du får ny viden om hvordan du kan hjælpe dig selv og andre til et liv med større indsigt og mere energi. 

skovtræer

Godkendt til

7 RAB-point

af:

Danske terapeuter logo.png

Endags
kursus

Giv dig selv en hel dag med et inspirerende kursus fra 9.00 til 16.00 og dyk ned i forunderlige åndedrætsteknikker. Få en smagsprøve på vores omfattende uddannelser og bliv guidet ind i en session med BSV - Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning.

bølger

Breathe 
Funktionel Åndedrætstræning

Velkommen til vores spændende hold "Breathe" -  Funktionel Åndedrætstræning! Dette 6-ugers forløb er skabt til at hjælpe dig med at forbedre dit åndedræt og opnå større velvære og balance i kroppen.

Sky fuld af lys

BSV
Workshop

Oplev virkningen af Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning - På denne workshop får du mulighed for at opleve en guidet BSV-session, hvor du gennem bevidst sammenhængende vejrtrækning kan opnå en dyb forbindelse med dig selv.

Billede af Tao Yuan

Nærvær og Resiliens
Åndedrætstræning til par

 Dette unikke hold  er skabt til at styrke og opbygge modstandsdygtighed i jeres parforhold. Ved at dykke dybere ind i åndedrættets verden kan I opnå større forbindelse og balance i parfoldet og styrke jeres modstandskraft i livet.

bottom of page