top of page
Firmafoto_web.jpg

Trivsel og tilfredshed på arbejdspladsen

Et solidt fundament er afgørende for medarbejdertrivsel og skaber en følelse af tryghed og stabilitet på arbejdspladsen.

Konference
InSynkSkolen_logo_4 f.png

Workshop

Et afbalanceret åndedræt er kilden til medarbejdere i trivsel

Vidste du at hjernen frigiver signalstoffer til kroppen der øger åndedrætsfrekvensen når vi bliver, bange, angste og stressede?

Dette er en god egenskab vores krop har, så vi bliver klar til at modstå eller gå i kamp. Men det må kun være kortvarigt.

 

Ved mentalt krævende belastninger øges vejrtrækningen
og åndedrættet bliver mere overfladisk. Den hurtigere åndedræts- frekvens øger spændingen i hele skeletmuskulaturen, vi er klar til aktion. Simple åndedrætsøvelser kan hjælpe med at falde til ro igen og slappe af i musklerne. Dermed er der god mulighed for at mindske mange negative konsekvenser af stress og hurtigere komme tilbage i balance.

 

Giv dine medarbejdere et værktøj der virkeligt hjælper dem, på arbejdspladsen - og hjemme!

 

Flere og flere mennesker føler sig pressede af en travl hverdag og nogle bukker under i deres forsøg på at slå til på alle fronter i deres liv - ikke mindst på arbejdspladsen!

 

Her kan opmærksomheden på åndedrættet blive et virkelig godt redskab, da vi ofte har en uhensigtsmæssig vejrtrækning. Åndedrættet kan blive kortere og overfladisk, især når mennesker er stressede eller overvældede.

 

Fokus  på vejrtrækningen er den nemmeste måde at reducere stress og slappe af. Ved hjælp af forskellige teknikker kan Fundamentet tilbyde virksomheder assistance til deres medarbejderes trivsel og balance.

 

Ved at lære om åndedrættets vidtrækkende betydning for menneskers trivsel generelt og ved at indøve teknikkerne til at få en afbalanceret vejrtrækning, åbner der sig nye energier og overskud til hverdagen

Vidste du?

Åndedrætsvolumen er den primære markør for, hvor længe du vil leve?

åbent Workspace

Personalepleje

Vi arbejder i øjeblikket på tekst til netop dette emne......

 

bottom of page