top of page
IMG_6961_edited.jpg

Et balanceret
åndedræt er kilden til medarbejdere i trivsel

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

Firmafoto_web.jpg

Vidste du at hjernen frigiver signalstoffer til kroppen der øger åndedrætsfrekvensen når vi bliver, bange, angste og stressede?

Dette er en god egenskab vores krop har, så vi bliver klar til at modstå eller gå i kamp. Men det må kun være kortvarigt.

 

Ved mentalt krævende belastninger øges vejrtrækningen og åndedrættet bliver mere overfladisk. Den hurtigere åndedræts- frekvens øger spændingen i hele skeletmuskulaturen, vi er klar til aktion. Simple åndedrætsøvelser kan hjælpe med at falde til ro igen og slappe af i musklerne. Dermed er der god mulighed for at mindske mange negative konsekvenser af stress og hurtigere komme tilbage i balance.

Optimer dit arbejdsmiljø med skræddersyede programmer til motiverede medarbejdere
- få hjælp fra en professionel terapeut!

Som professionel psykoterapeut, åndedrætsterapeut, kropsterapeut og pædagog tilbyder jeg skræddersyede programmer, der er designet til at hjælpe virksomheder med at motivere deres medarbejdere til at leve et inspirerende arbejdsliv og et hjemmeliv i velvære.

Uanset om virksomheden har brug for støtte til store eller små hold, kan jeg hjælpe med at sammensætte et program, der opfylder deres behov.

Jeg har fokus på hele mennesket og arbejder på tværs af forskellige fagområder for at hjælpe medarbejderne med at opnå en bedre balance i deres liv.

 

Hvis en enkelt medarbejder er "kørt træt", kan jeg også tilbyde min hjælp og støtte til at overvinde udfordringer og vende tilbage til et mere produktivt og inspireret arbejdsliv.

Kontakt mig i dag for at lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at skabe et mere positivt og velværende arbejdsmiljø, der støtter medarbejdernes trivsel og produktivitet.

IMG_7253.jpeg
bottom of page