Et stærkt fundament

i livet...

Velkommen til min hjemmeside, her vil du kunne læse lidt om hvad jeg kan tilbyde dig, samt læse lidt om hvad andre har fået ud af at komme i terapi hos mig.

 

At vedkende sig sit ansvar, hjælper dig til at blive herre over dit eget liv og realisere hele dit potentiale.

Allerede nu har du taget det første skridt til ændring i netop dit liv.

Lidt om Finn

Førhen reparerede jeg

naturens materialer....
det gør jeg i og for sig stadig.....

 
Finn02_sh.jpg

Finn Vander Hollænder

Terapeut

Rejsen i livet har bragt mig ud i mange kroge og har givet mig en ballast, som er blevet min passion at bringe videre...

Mit navn er Finn Vander Hollænder og jeg er født i 1961. Min rejse frem til i dag, har været meget bred og meget givende. Jeg vil nøjes med at beskrive min del, hvor jeg har haft med mennesker at gøre, trods det at min håndværksmæssige og erhvervsmæssige del, også fylder en del i mit liv.

Jeg har undervist i gymnastik i over 40 år og har stadig konkurrencegymnaster i acrobatik. I ca. 8 år har jeg været plejfamilie, både i ægteskab og også som alene. I 10 år arbejdede jeg på en efterskole, hvor jeg havde meget med de unge mennesker at gøre. I 2003 læste jeg til pædagog og da jeg var færdig i 2006 startede jeg et opholdssted for en ung mand som var eneanbragt. Dette projekt forløb i 2 år. 2014 -2018 læste jeg til psykoterapeut. 2016 tog jeg uddannelsen som kropsterapeut.

I 2020 byggede jeg MasterClass på kropsterapien. Jeg har 3 uddannelser som åndedrætsterapeut. I 2021 blev jeg specialist i indre barn.

Kropsterapi_massage_web.jpg
Samtale_web.jpg
 

Breathe in...
        breathe out...

Filosofien bag Åndedrætsskolen

 

Kropsterapi

Pykoterapi

Åndedræt_hold på maven_web.jpg

Åndedrætsterapi

De fem terapier og lidt til...

Indre barn.jpeg

Indre barn

Træ i skov_web.jpg