Firmafoto_web.jpg

Et balanceret åndedræt er kilden til medarbejdere i trivsel

Vidste du at hjernen frigiver signalstoffer til kroppen der øger åndedrætsfrekvensen når vi bliver, bange, angste og stressede?

Dette er en god egenskab vores krop har, så vi bliver klar til at modstå eller gå i kamp. Men det må kun være kortvarigt.

 

Ved mentalt krævende belastninger øges vejrtrækningen og åndedrættet bliver mere overfladisk. Den hurtigere åndedræts- frekvens øger spændingen i hele skeletmuskulaturen, vi er klar til aktion. Simple åndedrætsøvelser kan hjælpe med at falde til ro igen og slappe af i musklerne. Dermed er der god mulighed for at mindske mange negative konsekvenser af stress og hurtigere komme tilbage i balance.

InSynkSkolen_logo_4 f.png

Jeg tilbyder virksomheder at hjælpe med at motivere medarbejdere til at leve et inspirerende arbejdsliv og et hjemmeliv i velvære. Som uddannet psykoterapeut, åndedræts- terapeut og pædagog har jeg fokus på det hele menneske.

 

Afhængig af hvad din virksomheds behov må være, sammensætter jeg et program for store eller små hold. Har virksomheden én medarbejder, som er ”kørt træt”, kan jeg også være behjælpelig med dette.

 

 

Du kan kontakte mig på: 20 92 44 50, på e-mail:

hrhollaender@gmail.com

Finn åndedrætsøvelse.jpg