top of page
IMG_6973_edited.jpg

Næste BSV breathwork session

Torsdage:

25. april - 18.30 - 20.30

30 maj - 18.30 - 20.30

27 juni - 18.30 - 20.30

Hvis du ønsker at booke en privat BSV breathwork session som gruppe kan du skrive til Finn for at lave en aftale: finn@fundamentet-odense.dk

Oplev BSV - En unik rejse ind i dit indre selv. 

Er du træt af stress, angst eller følelsen af at være fanget i gamle mønstre? Vil du gerne slippe af med blokeringer og åbne op for dit fulde potentiale? Så er BSV - (Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning) åndedræts sessionen en mulighed dig!

BSV er en af de mest effektive teknikker til at forbinde med din dybere bevidsthed og helbrede på en dybtfølt og varig måde. Teknikken kombinerer elementer fra holotropisk åndedrætsterapi og Rebirthing, og fokuserer på at frigøre traumer og blokeringer ved hjælp af intens og bevidst vejrtrækning.

Under en BSV-session vil du blive guidet af Finn Vander Hollænder som er erfaren åndedrætsterapeut, psykoterapeut  og underviser på TOTUM - Skolen for kropsterapi. Finn vil hjælpe dig med at træde ind i en dyb tilstand af afslapning og bevidsthed. Du vil blive opfordret til at ånde dybt og bevidst, og på den måde skabe en naturlig tilstand af selvregulering i kroppen.

BSV er kendt for at have en række positive effekter, herunder:

  • Frigørelse af følelsesmæssige blokeringer

  • Reduktion af stress og angst

  • Forbedret fokus og kreativitet

  • Øget selvbevidsthed og selvkærlighed

  • Styrket immunforsvar

BSV-sessionen er åben for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for åndedrætsteknikker.  Du vil opleve en dybtfølt forbindelse med dig selv og åbne op for dit fulde potentiale, så tøv ikke med at tilmelde dig en BSV-session i dag!

Du må ikke deltage i en BSV-session hvis du, er gravid, har epilepsi eller har en psykose.

 

Din BSV-session finder sted i Odense i Fundamentet:

Filosofgangen 14 (Havehuset), 5000 Odense C.

 

Pris: 300kr.

Forest_edited.jpg
bottom of page