top of page
Billede af Tao Yuan

Ægteparret, Helene og Finn, vil være jeres inspirerende vejledere på kurset. Med deres varme og erfarne tilgang vil de guide jer gennem en berigende rejse, hvor I vil opdage kraften i bevidst åndedræt og dets transformative virkning på jeres parforhold. De vil dele egne erfaringer og hjælpe jer videre hvis det bliver svært.

 

Helene og Finn har selv oplevet, hvordan åndedrættet kan styrke båndet, skabe dybere forbindelse og bringe balance ind i hverdagen. Giv jer selv den gave at modtage deres viden og skab sammen et mere nærværende og modstandsdygtigt parforhold. 

Nærvær og resiliens Åndedrætstræning for par

Byg Fundamentet for et stærkt og kærligt parforhold igennem Åndedrætstræning

Vi tror på, at fokus på åndedrættet kan være en afgørende faktor i at skabe et rum, hvor I som par kan støtte hinanden og opnå større modstandsdygtighed i jeres hverdag. Ved at dykke ned i bevidstheden omkring jeres eget og jeres partners åndedræt vil I opnå et trygt og nærværende rum, hvor I kan fokusere på hinandens velvære og resiliens i livet.

På dette hold vil I lære forskellige teknikker og øvelser, der styrker jeres forbindelse og øger jeres forståelse for hinandens behov og udfordringer. Vi vil arbejde med at forbedre jeres kommunikation og evne til at støtte hinanden i at håndtere stress og modgang.

Vores sessions vil skabe et rum for dyb fordybelse, gensidig støtte og nærvær. Vi vil guide jer til at opnå større fokus på parforholdet og partnerens velvære, hvilket vil styrke jeres modstandskraft og evne til at håndtere livets udfordringer.

Uanset om I er kærester, nygifte, har været sammen i mange år eller står over for specifikke udfordringer i jeres forhold, er "Nærvær og Resiliens - Åndedrætstræning til par" et hold der vil styrke jer - der hvor i er.

 

Tilmeld jer i dag og tag det første skridt mod et mere modstandsdygtigt og nærende parforhold. Vi glæder os til at være en del af jeres rejse mod større resiliens og velvære som par.

 

Kurset finder sted i Odense. Der vil højst være 4 par per hold.

3 gange, hver anden fredag fra kl. 18.00 - 21.00.

9 timers undervisning à 3 gange Pris 2.100,- per par

Næste hold starter 

27. Oktober 2023

bottom of page