top of page
IMG_9677_edited_edited.jpg

Jane fik selvværd og ret til at fylde

Jeg var med det samme meget tryg og havde tillid til Finn og hans arbejde/ behandling. Den første gang var jeg selvfølgelig usikker på, hvad der skulle ske – men især åben og nysgerrig. Det blev ikke til dybe vejrtrækninger de første gange, hvor jeg mest oplevede ro og afspænding. Jeg var særligt optaget af, hvordan Finn's berøringer og særlige trykmassage (eller hvad det nu hedder!) gav mig en oplevelse af tryghed og ro. 

I forhold til hvad jeg kom med af blokeringer i krop og vejrtrækninger, syntes jeg dog allerede at jeg nåede et stykke. Jeg havde ingen dårlige oplevelser af, at udåndingen var forbundet med kvælningsfornemmelser, som jeg ellers har mærket i andre situationer.

Jeg følte også en særlig ro og tryghed i forbindelse  med Finn's behagelige og rolige stemmeføring. Og hans sætninger til mig som “Godt arbejde” eller “gode vejrtrækninger” gik rent ind som en anerkendelse, jeg har brug for.

Hver gang har det givet rigtig god mening med vores snakke. De ord vi i fællesskab fandt frem til ud og indånding, har jeg taget med mig i ugens løb – og vil helt sikkert kigge på dem fremover.

Sidste gang mærkede jeg tydeligt, hvordan min maveregion blev healet. Der hvor jeg så tydeligt mærker alle mine mange følelser. Da Finn nåede til mit punkt i panden, hvor der sandsynligvis er et brud, oplevede jeg igen meget lys. Jeg stod alene omgivet af lys – og det var kun rart, jeg kan selv! Jeg vidste, der er andre derude, men jeg kan gå vejen selv. Tage min beslutning! En total oplevelse af at jeg har fat i mit selvværd, jeg har ret til at fylde, ret til at være her.

Tak!

Jane Hedegaard

bottom of page