top of page

Karin havde haft traumatiske oplevelser og sorg efter at miste sit livs kærlighed.

Jeg har tidligere været til kropsterapi hos Finn. Terapien åbnede en lille sprække til mine blokerede følelser, blot én behandling gjorde en forskel, men der skulle mere til.

 

Da jeg hørte – og efterfølgende læste om åndedrætsterapi, besluttede jeg mig for at prøve denne form for terapi, for at se hvad dét kunne gøre for mig. Jeg har gennem årene haft flere traumatiske oplevelser, som kulminerede med, at jeg mistede min mand – mit livs store kærlighed - for 3 år siden.

Jeg har ikke været i stand til at bearbejde sorgen…..mine følelser er blokerede, hvilket gør at jeg ikke oplever at være i kontakt med mig selv og mine følelser.

 

Selve åndedrætsterapien startede med, at Finn fortalte om hvordan seancen vil forløbe, så jeg følte mig meget tryg. Jeg skulle tænke på hvad jeg gerne ville give slip på – og hvad jeg gerne ville have i stedet, så det var mit fokus under forløbet.

 

Selve seancen startede med stille og rolige vejrtrækninger, som med Finn’s behagelige guidning - og kraftfuld musik - tog til i intensitet. Jeg har svært ved at slippe kontrollen og mine hæmninger, og jeg var derfor forberedt på, at det måske ikke ville lykkes at få en effekt….. men denne terapiform gjorde for mig, at kroppen til sidst tog over….tog kontrollen – og til allersidst i seancen oplevede jeg …… som en Dæmning, der har holdt til alt for meget pres – i al for lang tid og pludselig revner…… en flodbølge af følelser der væltede igennem mig, og for første gang, siden jeg mistede min mand, mærkede jeg at der kom ’hul’ ind til den voldsomme sorg jeg bærer rundt på i mit hjerte. Det var usigeligt forløsende.

 

Efterfølgende kom jeg om at ligge på siden i fosterstilling – og her havde jeg den vildeste oplevelse. Jeg så foran mig en lang rørformet tunnel, hvor sort vand - i roterende bevægelser - fossede væk fra mig.

Det blev ved og ved og ved med voldsom kraft – langsomt , meget langsomt blev vandet mere og mere gennemsigtigt og det var som om et blåligt lys trængte igennem – vandet skiftede ubemærket retning….nu fossede det ikke længere væk fra mig , men skyllede ligesom ind mod mig – stadig roterende men på en mere bølgeagtig måde.

Samtidig mærkede jeg en stærk følelse af at være lettere – jeg følte mig renset. Det var så VILD en oplevelse – som er svær at sætte ord på - fordi det ganske enkelt var en ubeskrivelig oplevelse.

 

Efter åndedrætsterapien – gik jeg en lang tur i parken overfor. Folk der mødte mig har uden tvivl undret sig – for mens jeg gik, kunne jeg ikke andet end smile – jeg var så let om hjertet …..og havde en lykkefølelse. Tak Finn – for den fantastiske oplevelse.

Karin

bottom of page