top of page

Lær at trække vejret optimalt

Åndedræt_hold på maven_web.jpg
Uendelighedstegn_pos_edited.png

ÅndedrætsTræning styrker iltoptagelsen i kroppen, hvilket støtter din krops raske celler i deres livsvigtige arbejde. Det styrker dit immunforsvar, forbedrer din fordøjelse og derved din almene trivsel. Du får bedre cirkulation i kroppen, hvilket frigiver energi, og din øgede kropsbevidsthed støtter dig i et sundere og lykkeligere liv med mere overskud.

En effektiv kombination af teknik og praktik, som skaber øget opmærksomheden på åndedrættet og grundlag for mere trivsel i hverdagen**.

• Både holistisk førstehjælp og effektfuld vedlige-holdelsestræning.

• Den direkte vej til mere ro, mere energi og meget mere trivsel - med udgangspunkt i holistiske værdier.

 

Med mine mange terapeutiske uddannelser bag mig og med mange års erfaring i, at inspirere mennesker til indsigt og udvikling. har jeg brugt min evne til, at spotte menneskers potentiale og støtte dem i, at få dette potentiale til, at vokse og gro i en styrkende og støt-tende retning. 

 

Min tilgang til mennesker er professionel og hjertevarm og målet er at forvandle teori til praksis og til, at lære både teori og praksis videre på en fyldestgørende facon.

 

Jeg er stifter  og ejer af Fundamentet som er placeret midt i Odense - i smørhullet af Danmark. Jeg har nu også Åndedrætsskolen hvor jeg tilbyder åndedrætsterapi - workshop - uddannelse som åndedrætsinstruktør og åndedrætsterapeut.

 

InSynkSkolen_logo_4 f.png
Åndedrætsskolen logo_pos.png

Vidste du?
Åndedrætsvolumen er den primære markør for, hvor længe du vil leve?

bottom of page