Juli 2019

Befriende!    Bekræftende!     Taknemmelig! ​   Stærke kræfter! ​ Helt utroligt og ubeskriveligt dejligt!

Det er nogle af de ord, jeg kan sætte på mine oplevelser efter at have været til fem åndedræts-behandlinger ved Finn Hollænder. Jeg er dybt imponeret over, hvad han har kunnet hjælpe mig med. Den ro jeg har oplevet i kroppen og hovedet efter endt behandling, vil jeg arbejde på, at holde fast i. Og som han siger, når jeg er imponeret over behandlingens effekt; ‘Du har egentlig bare trukket vejret’.

 

Jeg har gennem de fem gange fået en større og større bevidsthed om, hvordan jeg gennem min vejrtrækning kan få mere ro og en større energi. Jeg har fået nogle helt konkrete redskaber og øvelser, som jeg aktivt vil bruge i fremtiden.

De snakke, vi har haft før selve åndedrætsøvelserne, har hjulpet mig meget til at sætte fokus på, hvor jeg er nu i livet, hvad jeg skal give slip på og hvad jeg skal gøre mere af for mig selv nu og fremadrettet.

Finn er meget tillidsvækkende, og jeg har ved hver enkelt behandling følt mig helt tryg ved hans hjælp. Han har en meget behagelig og rolig stemme, der guider én gennem behandlingen.

 

Jeg har altid været meget oppe i mit hoved og været rigtig dårlig til at lytte til min krops signaler. Jeg oplevede for hver behandling, at jeg blev bedre og bedre til at koble hovedet og kroppen, men der er et pænt stykke vej for mig at gå endnu. Jeg tænker derfor at starte op/fortsætte ved Finn med kropsterapi, da jeg tænker, at jeg vil kunne få stor gavn af det også.

 

At jeg har prioriteret at gå til åndedrætsterapi ved Finn, er et af de bedste valg, jeg har taget for mig selv i lang tid.

Held og lykke til dig, hvis du tager valget!

 

Med venlig hilsen

Dorte, 43 år

Zen Garden
Skovlys.jpg